Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Yggdrasil nu live med Bet365

Bet365:s kunder kan nu ta del av Yggdrasil Gamings spelerbjudande. Spelen tillhandahålls under Yggdrasils Gibraltar- och UK-licens.

– Bet365 behöver verkligen ingen närmare presentation; de har byggt upp en fantastisk verksamhet och vi är stolta över att ha våra produkter i deras produktportfölj, från desktop till mobil och läsplatta, berättade Fredrik Elmqvist, vd för Yggdrasil Gaming, då.

Yggdrasils spel nu live

Parterna meddelar i inledningen av augusti att man nu tryckt på knappen och är igång med samarbetet även operativt.

– Det finns inget större namn inom online gaming än Bet365 och vi är glada att Yggdrasils spel nu är live, kommenterar Fredrik Elmqvist.

Han fortsätter:

– Vi har arbetat hårt för att säkerställa en snabb och smidig integration av spelprodukterna, och det har varit ett nöje att arbeta med Bet365. Att förverkliga stora erbjudanden som denna bekräftar Yggdrasils ställning som den snabbast växande leverantör i branschen.

Gå till Start