Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Tuffa odds för Malmö i Champions League-kvalet

Ett sent mål från Emil Forsberg på bortaplan i den första kvalmatchen gör att hoppet om en plats i Europas finrum fortfarande lever för de himmelsblå. Enligt oddsen blir det dock inget spel i Champions League för Malmö FF i år.

Spelbolaget Unibet ger fem gånger pengarna på att de går vidare till gruppspel i Champions League mot 1.14 på att Red Bull Salzburg tar sig vidare från den sista kvalomgången. Det innebär att Malmö FF:s chanser att ta sig vidare bara är 20 procent.

– Malmö stormar fram mot ännu ett allsvenskt guld och Markus Rosenberg dominerar serien totalt, men oddsen visar på att de får svårt mot Salzburg imorgon. Det skulle betyda mycket för svensk fotboll om Malmö tar sig till gruppspel i Champions League, men de har nog trots allt större chans att lyckas i Europa League så de behöver inte hänga allt för mycket läpp om det inte går vägen imorgon, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Unibets odds på att Malmö FF vinner matchen är fem gånger pengarna, mot fyra gånger pengarna på kryss och 1.60 gånger pengarna på att Red Bull Salzburg vinner.

Malmö FF – Red Bull Salzburg
1. 5.00
X. 4.00
2. 1.60

Lag att gå vidare
Malmö FF 5.00
Red Bull Salzburg 1.14

Målgörare Malmö FF
Rosenberg, Markus 3.55
Eriksson, Magnus 4.00
Thelin, I 4.35
Mehmeti, Agon 4.50
Cibicki, P 4.70

Gå till Start