Unibet sänder BP:s Europa League-retur mot Torino

På torsdag är det dags för returmötet mellan Torino FC och IF Brommapojkarna i tredje kvalomgången. Matchen streamas exklusivt från Unibets oddslobby och spelföretagets favorit är Torino, som även kammade hem segern i det första mötet.  

Förra veckan möttes de båda lagen i Stockholm under UEFA Europa Leagues tredje kvalomgång, då vann Torino med 3-0. På torsdag är det dags igen och matchen kommer att livestreamas från Unibets oddslobby.

Unibet ger 1.15 gånger pengarna på att Torino tar hem segern i torsdagens returmatch på Stadio Olimpicio i Turin. Oddset på Brommapojkarna är 16 gånger pengarna.

– Även om det redan ser avgjort ut när jättefavoriten Torino har en 3-0-vinst med sig från bortaplan, bör vi kunna förvänta oss en spännande match där BP kommer göra allt för att vända och gå vidare, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Matchen sänds exklusivt på www.unibet.com, torsdag 7 augusti klockan 20:45.

Pressinfo här.