Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Video: Dybban flyttar in till Kent Lundmark i Macao

Kent Lundmark är en av svensk pokers mest framgångsrika genom tiderna – och Dybban träffar honom i Kina!

Macao har sedan länge gått om Las Vegas i omsättning som världens största spelmetropol. De senaste åren har staden även blivit känt för världens högsta cashgame i poker. Allt fler svenska pokerspelare har lockats dit och en av dem är Kent Lundmark som 2010 skrev in sig i historieböckerna med segern i EPT Barcelona och en vinstcheck på 825 000 euro. Tillsammans med mattegeniet Emil Mattsson har han nu varit på plats i Macao under en längre tid för att testa lyckan.

Men utan att avslöja vad som händer i programmet bör det nämnas att i Macao finns också världens högsta bungyjump på hela 233 meter…

Text från videoklippets beskrivning.

Gå till Start