Dags för Nationaldagsgaloppen 2024 på Gärdet i Stockholm

Torsdag 6 juni är det åter dags för ATG® Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm. På programmet står bland annat galopplopp, montélopp och uppträdande av artisterna Klara Hammarström och Mange Schmidt. Den fartfyllda folkfesten går även att följa i TV4 från 12.00 till 14.30.

Sedan premiären 2013 har ATG® Nationaldagsgaloppen blivit en tradition som varje år lockar tiotusentals besökare till Gärdet i Stockholm. Det är fritt inträde och ett brett utbud av olika foodtrucks och serveringar på plats, informerar spelbolaget ATG i ett pressmeddelande.

Årets festligheter drar i gång klockan 11.00 när serveringarna öppnar. Strax efter det inviger riksdagens talman Andreas Norlén dagen och sen är det full fart på Gärdet fram till 16.00. ATG erbjuder spel på fem galopp- och två montélopp under dagen. Bland annat går det att spela V4®, Lunch Dubbel®, Vinnare, Plats och Komb®.

Utöver det rids två ponnylopp (utan spel), anordnas hattparad och det bjuds på uppträdanden av Klara Hammarström och Mange Schmidt.

Besök Nationaldagsgaloppens webbplats för mer information om evenemanget.

Tv-tider torsdag 6 juni:
TV4, 12.00-14.30, Nationaldagsgaloppen 2024.

Rulla till toppen