Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ATG lanserar ”Följ spel” – se dina spelade hästar live i loppgrafiken

Nu kan ATG®:s kunder, till att börja med i mobilen, följa sina spelade hästar i loppgrafiken under de stora streckspelen. Detta meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

– ”Följ spel” är en unik nyhet. Som kund hos oss får du nu en mer personlig och spännande spelupplevelse under loppen, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.

Spelade hästar blir markerade med grafik

På V75®, V86®, V64®, GS75® används ofta ett positioneringssystem som via tv-grafik visar hästarnas position under loppet. När positioneringssystemet används kommer ATG®:s kunder, som tittar via atg.se i mobilen, nu även ha möjlighet att få sina spelade hästar markerade i en ny grafikruta under videospelaren.

‒ Om man har flera hästar i ett lopp kan det vara klurigt att hålla reda på alla och med den här hjälpen blir det enklare att följa sina hästar i fältet. “Följ spel” gör att spelupplevelsen blir bättre och smidigare för alla kunder – från expert till nybörjare, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:

‒ Mig veterligen finns det inget annat spelbolag i världen med den här personliga funktionen där man kan följa sitt hästspel live i grafiken. Planen är att inom kort, senast första kvartalet 2022, utöka det till en funktion för datorer och surfplattor. Senare kommer funktionen också finnas i ATG-appen.

Så fungerar ”Följ spel”

”Följ spel” är tillgängligt via mobilen på atg.se vid de tävlingar då positioneringssystemet används. Vid övriga tävlingar visas endast de fyra främsta hästarna i grafiken och då går funktionen inte att använda.

I “Följ spel”-funktionen går det att följa spel på: V86, V75, GS75, V64, V65, V5, V4, V3, LD, DD, Vinnare samt Plats.

“Följ spel”-Ikonen dyker upp i videorutan cirka 60 minuter före första loppet på den aktuella banan. Första tävlingen där det går att använda “Följ spel” är tisdagens lunchtävlingar, 2 november, på Umåker med start 12.20.

Här finns en informationsfilm som beskriver hur “Följ spel” fungerar och används.

Gå till Start