Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

32Red och Rangers förlänger samarbetet– fortsätter utveckla Team Talk

32Red, ett av Kindreds varumärken, förlänger sitt samarbete med Rangers, de regerande mästarna i SPFL (Scottish Professional Football League). Förlängningen innebär att detta blir ett av de längsta partnerskapen i engelsk fotbollshistoria.

Som en del av samarbetet åtar sig 32Red att fortsätta driva och utveckla Team Talk, ett projekt som rör mäns mentala hälsa.

Kindred Group har genom sitt varumärke 32Red förlängt sitt samarbete med det skotska fotbollslaget Rangers, ett samarbete som påbörjades redan 2014. Med denna förlängning blir detta ett av de längsta partnerskapen i brittisk fotbollshistoria, enligt ett pressmeddelande från spelbolaget.

32red sponsring

En viktig del av det fortlöpande samarbetet som fått stor uppskattning och som kommer att fortsätta stöttas av 32Red är Team Talk, ett projekt som rör mäns mentala hälsa.

Vidareutvecklar arbetet med Team Talk

Kindred Groups varumärken i Storbritannien har genom åren fokuserat på ett ambitiöst projekt som ändrar sättet hur speloperatörer sponsrar sport genom att använda sig av kraften av sport i allmänhet men fotboll i synnerhet, för att åstadkomma en positiv påverkan på samhället man verkar i.

Team Talk är ett exempel på ett mycket uppskattat projekt i samhället, och använder sig av den lokala klubben och inkluderar, när det är möjligt, både spelare och tränare för att nå ut till män och prata om frågor som rör deras mentala hälsa.

– Rangers och 32Red har en lång gemensam historia och jag är glad över att vårt framgångsrika samarbete kommer att fortsätta. Jag blev speciellt rörd när jag hörde att det viktiga Team Talk projektet kommer att fortsätta som en del av den nya överenskommelsen, berättar Rangers tränare Steven Gerrard.

Han fortsätter:

– Jag deltog nyligen i ett otroligt positivt möte och det är oerhört tydligt för mig hur viktigt Team Talk och det stöd de ger våra fans är. Dagens tillkännagivande är verkligen positiva nyheter för alla som har en koppling till vår klubb.

Steven Gerrard deltog i ett Team Talk-möte som genomfördes via videolänk tillsammans med 25 regelbundna deltagare som berättade hur Team Talk har hjälpt dem under pandemin.

”En minst sagt intressant resa”

Neil Banbury, UK General Manager, Kindred Group, kommenterar:

– Att fortsätta vårt mångåriga samarbete med SPFL-mästarna Rangers ska bli väldigt roligt. Det har varit en minst sagt intressant resa det senaste årtiondet och vi är stolta över att ha varit med och bidragit. Det är en spännande tid att vara involverad i klubben, och det har den pågående säsongen minst sagt redan visat.

– Utöver detta samarbete kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla en ny modell för sponsorskap  som innebär att hela samhället kan dra nytta av avtalet. Det är just därför som vi kommer att förnya vårt stöd till Team Talk, detta viktiga projekt som rör mäns mentala hälsa, avslutar Neil Banbury.

Gå till Start