Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Scout Gaming ingår sponsoravtal med Fulham FC genom FanTeam

Scout Gaming har genom den helägda operatörsverksamheten FanTeam, blivit klubbens nya Fantasy Sports Partner för de kommande två säsongerna.

FanTeam som är en del av Scout Gaming, erbjuder de största europeiska prispoolerna för fantasy sports. Detta inkluderar världens största säsongslånga Fantasy Premier League-spel, med 1 000 000 euro i garanterad prispott, varav minst av 200 000 euro kommer att betalas ut till vinnaren.

Varje vecka kan spelare också tävla om mer än 500 000 euro i prissummor i dagliga turneringar.

Som en del av partnerskapet med klubben kommer FanTeam också att erbjuda specifika spel för Fulham FC så som exempelvis spelardueller, så kallade ”matchups”, mot olika motståndare under säsongen, samt det traditionella säsongslånga spelet som pågår över hela Premier League-säsongen.

Fulhams anrika arv och globala status var avgörande för FanTeams beslut att samarbeta med klubben.

– Vi är oerhört stolta och glada över att samarbeta med Fulham FC i samband med återkomsten till Premier League, där de hör hemma. Vi är imponerade över hur klubben hanterade nedflyttningen 2019 och de åtgärder som vidtagits för att vinna tillbaka befordran. På många sätt ser vi många likheter mellan FanTeam / Scout Gaming och Fulham FC, där fokus på att bygga en vinnande kultur och passion sticker ut, kommenterar Andreas Ternström, vd, Scout Gaming.

– Vi är övertygade om att Fulham kommer att ha en framgångsrik säsong och tror att Fulhams lojala fans över hela världen kommer att njuta av FanTeams världsledande fantasy sports-produkter. Vi ser fram emot att bygga ett framgångsrikt partnerskap med Fulham FC och kan inte vänta på att säsongen ska starta, kommenterar Andreas Sundal, CPO och medgrundare, Scout Gaming.

Fulham FC ska lyfta FanTeam

FanTeam kommer att utnyttja sitt engagemang med klubben och dess Premier League-plattform för att marknadsföra sina spel mot fans i Storbritannien och internationellt.

– Det gläder mig att välkomna FanTeam ombord som klubbpartner för de kommande två säsongerna. Fantasy Sports popularitet ökar globalt och vi ser fram emot att samarbeta för att hjälpa till att tillhandahålla FanTeam-exponering och en plattform för att nå ut till våra fans som återfinns över hela världen, kommenterar Alistair Mackintosh, vd, Fulham Football Club.

Gå till Start