Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ATG lanserar TV-serien ”Mitt liv som Vinnie”

ATG:s miniatyrhäst Vinnie har setts av miljontals tv-tittare sedan premiären 2014. Nu får stjärnan en egen tv-serie – ”Mitt liv som Vinnie” – där tittarna får följa med hem till gården, med kompisarna i hagen och under filminspelning.

– Intresset för vår Vinnie har alltid varit jättestort. Vi vill därför visa alla som älskar honom hur hans vardag ser ut, säger Maria Guggenberger, Head of Sustainability and CSR på ATG i ett pressmeddelande.

Vinnie, som är av rasen amerikansk miniatyrhäst, introducerades i reklamfilmer för ATG sensommaren 2014 och den lilla hästen blev snabbt en stor tittarfavorit.

Mitt liv som Vinnie sänds på Facebook

Reklamfilmerna har setts av många miljoner tv-tittare och den mest sedda reklamfilmen har setts av över fem miljoner tittare via Youtube och Facebook.

Dessutom gör Vinnie årligen ett flertal besök på landets travbanor och hästtävlingar och är alltid en stor liten publikmagnet, som förevigats på tusentals selfies och groupies landet runt.

Nu ska tittarna för första gången få följa med hem till Vinnie, vilket är på en hästgård vid Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna. Där får tittarna bland annat träffa Vinnies skötare Anna Engström och Vinnies kompisar Plupp, Lukas och Calle, få veta Vinnies favoritmat, hur han tränar för att hålla sig i form och hur det går till bakom kulisserna vid en filminspelning.

– Jag tycker att det är hög tid för alla Vinnies fans och följare att äntligen få träffa hästen bakom tv-stjärnan och få ta del av hans liv utanför rampljuset, säger Vinnies tränade Anna Engström.

”Mitt liv som Vinnie” har premiär torsdag 18 juni och är en miniserie i tio episoder på vardera 2-4 minuter, med en ny episod varje tisdag och torsdag kl. 16. Filmerna kan ses på Vinnies Facebooksida .

Fler spelnyheter hittar du på startsidan för The Gambler Magazine.

Gå till Start