Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Branschföreningen för Onlinespel (BOS) har valt in Kambi som medlem

Kambi är en oberoende leverantör av sportbok och oddssättning till licensierade spelbolag och numera medlem i BOS. Ett flertal av BOS befintliga medlemmar använder sig av Kambis tjänster och produkter för vadslagning på sport.

– Det här är en milstolpe för BOS som branschförening i det att Kambi är vår första medlem som renodlat ägnar sig åt att förse spelmarknaden med odds och annan data för vadslagning inom sport, säger Gustaf Hoffstedt i ett pressmeddelande.

Han utvecklar:

– Jag är övertygad om att Kambi har mycket att bidra med till hela spelmarknaden, tack vare den speciella kompetens som de besitter genom att arbeta åt en mängd bolag på spelmarknaden. Inte minst är jag övertygad om att Kambis kunnande kommer att komma väl till pass i hela branschens strävan att bidra till en idrott med hög sportslig integritet, avslutar Gustaf Hoffstedt.

Kambi hoppas kunna bidra med sina erfarenheter till den svenska marknaden

– Kambi är väldigt glada över att ha blivit invalda i BOS. Vi delar BOS mål om att bygga en hållbar och lönsam spelmarknad där idrottens integritet såväl som en hög kanaliseringsgrad bevaras, säger Tommaso di Chio, Associate General Counsel på Kambi.

Han fortsätter:

– Vi ser fram emot att samarbeta med BOS och dess medlemmar i strävan efter en spelmarknad som fungerar för alla. Vår erfarenhet som global business-to-business-leverantör av sportbok kan förhoppningsvis komma till nytta i samarbetet med Spelinspektionen.

Gå till Start