Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ATG lanserar ”Roger Boy” med radioprofilen Roger Nordin

Radioprofilen Roger Nordin uppges ha en nyvunnen kärlek till travet och spelar gärna en Harry Boy till ATG:s miljonspel V75. Till ”V75 Winter Burst”, med åtta V75-tävlingar på nio dagar, kan Roger spela sin egen ”Roger Boy”.

– Vilken grej! Jag hoppas att många tar chansen att spela med mig, säger Roger Nordin i ett pressutlåtande.

Roger Nordin är en välkänd radioprofil, efter många år med främst Rix FM och programmet Rix Morronzoo.

– Jag hörde av mig till Roger efter att han i radio råkat nämna att han frekvent spelar Harry Boy. Som barn bodde han dessutom ett stenkast från travbanan i Gävle så ett samarbete kändes som handen i handsken, säger Martina Olsson, PR Manager på ATG.

Roger Nordin har kört tandemsulky, åkt startbil och träffat Vinnie

Under hösten har Roger på allvar upptäckt travsporten och spel på hästar.

Han har bland annat kört tandemsulky, åkt startbil, kört ponnytrav, träffat minihästen Vinnie och spelat V75 i ett eget Tillsammans-lag.

– På Instagram har Rogers följare hängt med när han upplevt travet och spelet ur alla möjliga perspektiv, vissa knasigare än andra. I november efterfrågade en av hans följare en Harry Boy som hette Roger, och det känns kul att realisera det lagom till travfestivalen Winterburst, säger Martina Olsson.

https://www.instagram.com/p/B6Q2obIH8Px/

Roger Boy är en variant av Harry Boy

Roger Boy är i grunden en Harry Boy, det vill säga ett färdigt spel där en algoritm väljer ut hästarna inför kommande V75-omgång.

Under travfestivalen V75 Winterburst kan kunder spela Roger Boy till 23, 25, 26, 27, 28 och 31 december. Spelet finns på atg.se och kostar hundra kronor.

För varje sålt spel skänker ATG fem kronor till ett travskoleprojekt som Roger utser efter nyår.

– I en kommentar på min Instagram efterfrågade en följare en Harry Boy som hette Roger Boy. Att ATG också realiserar det känns kul. Jag är taggad och hoppas såklart att de som köper Roger Boy vinner, säger Roger Nordin.

– Det känns bra att en del av pengarna går till något gott, men jag har ännu inte bestämt vilket travskoleprojekt pengarna ska gå till, avslutar Roger Nordin.

Roger Boy från ATG
Roger Boy, en variant av Harry Boy.
Gå till Start