Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

LeoVegas storsatsar på kontor Växjö

Efter den mest omfattande systemflytten i spelbranschens histori är LeoVegas redo att ta verksamheten till nya höjder och bli ”King of Casino” – både på hemmaplan och utomlands.

Växjökontoret, beläget mitt i Sveriges fjärde största IT-stad, är en av nycklarna för att nå hela vägen fram, meddelar LeoVegas.

[irp]

LeoVegas etablerar sig i Växjö

Det händer saker på Storgatan 29 i Växjö. Bland pingisbord, flippermaskiner och relaxavdelningar sitter ett trettiotal techstjärnor och bygger spelbranschens framtid.

Och fler ska de bli i Sverige.

– Istället för att på traditionellt sätt låta enbart chefer stå för besluten, strävar vi efter en challengerkultur där vi vill göra medarbetarna till bolagets beslutsmotorer. Det tror vi är nyckeln till en modern arbetsplats där du verkligen får växa, säger LeoVegas rekryteringschef Camilla Bråneryd.

Hon fortsätter:

– Vi letar ständigt efter självdrivna lagspelare som vill forma sin egen karriär och bidra med egna idéer. Som utvecklare har du alla förutsättningar att få ditt livs roligaste utmaning hos oss.

[irp]

Från Malta till Molnet

LeoVegas har nyligen migrerat hela sitt system uppåt, närmare bestämt från Malta upp i Googles moln.

Jättesatsningen på Google Cloud Platform (GCP) innebär att hela verksamheten nu kan effektiviseras och utvecklas i snabbare takt än vad som förut var möjligt.

Klas Axell, Head of Platform and Architecture på LeoVegas i Växjö, är en av initiativtagarna bakom en kommande ”Meetup” med Google, där gästföreläsare berättar mer om fördelarna med GCP.

– Alla företag, stora som små, kan ha stor nytta av GCP. För oss innebär det en möjlighet att använda det senaste i teknikväg, förklarar Klas Axell.

Inget annat spelbolag i samma storlek har gjort något liknande tidigare, enligt bolaget själva.

Gå till Start