Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Coolbet rekryterar Mattias Yrgård Lerfors från ATG

Vid årsskiftet omreglerades den svenska spelmarknaden och efter fem månader med det nya licenssystemet visar Coolbet att de är här för att stanna, och rekryterar Mattias Yrgård Lerfors från ATG.

Mattias Yrgård Lerfors har tidigare haft höga positioner på bland annat ATG och oddsleverantören Kambi, men ansluter nu till Coolbets Stockholmskontor, där han blir högsta ansvarig för verksamheten i Sverige.

– Vi väntade oss en rusning till det nya licenssystemet och det har blivit precis så. Till skillnad mot vissa andra har vi på Coolbet valt att gå försiktigt fram för att se hur marknaden utvecklat sig, kommenterar Anders Karlsen, COO på Coolbet.

[irp]

Målet är att Mattias Yrgård Lerfors ska få Coolbet att växa i Sverige

Anders Karlsen fortsätter:

– Nu när det har lugnat ner sig lite är vi beredda att ta vår position på marknaden, och det är där Mattias kommer in i bilden. Han har kunskapen och erfarenheten som krävs för att vi ska lyckas i Sverige och kommer bli en viktig pusselbit i bolagets tillväxt under de kommande åren.

Mattias Yrgård Lerfors har mer än tio års branscherfarenhet från spelindustrin, både på operatörssidan samt på leverantörssidan – de två senaste åren som Head of Gaming Products på ATG.

Lästips: Coolbet får tillskot av kapital – lanserar inom kort i Chile

Gå till Start