Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Dubbla utmärkelser till Kindred vid Women in Gaming Diversity Awards

Under den tionde upplagan av Women in Gaming Diversity Awards som ägde rum i London blev Kindreds Chief Experience Officer, Britt Boeskov, tilldelad utnämningen ”Outstanding Contribution” inom spelindustrin.

Utnämningen ges till en individ som influerat och tydligt bidragit till att göra en synlig skillnad inom spelindustrin. På samma gala blev Ina Macaria från Kindreds Malta-kontor utnämnd till ”Star of the Future”.

I tillägg till Britt Boeskovs utnämning tilldelades Ina Macaria ”Star of the Future”.

– Ina, som arbetar i Kindreds Player Safety Investigations Team vann priset för att hon är en kvinna vars energi, ambitioner och generositetrepresenterar den positiva framtiden för spelindustrin, delger Kindred i ett pressmeddelande.

[irp]

Women in Gaming Diversity Awards arrangerades för tionde gången

Galan med tillhörande prisutdelning vill framhäva styrkan i att främja mångfald och integration inom spelindustrin.

– Jag är glad och stolt över att Britt och Ina har blivit uppmärksammade för deras fantastiska arbete. Vi på Kindred Group är priviligierade att ha många talangfulla kvinnor på olika ledande positioner inom företaget som bidrar till vår verksamhet och branschen som helhet, säger Henrik Tjärnström, vd för Kindred Group.

– Jag är hedrad över att ha blivit tilldelad denna utmärkelse samtidigt som jag är väldigt glad över att min kollega Ina Macaria blev utsedd till en framtida stjärna. På Kindred arbetar vi i en stöttande och mångfaldig kultur som uppmuntrar oss alla att bli bättre tillsammans, säger Britt Boeskov, Chief Experience Officer Kindred Group.

2019 var den tionde upplagan för prisutdelningarna.

Gå till Start