Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Kindred flyttar till ny adress i Stockholm – och ska dubbla personalstyrkan

Som The Gambler Magazine tidigare rapporterat om ska Kindred anställa nytt och flytta till nya lokaler i Stockholm. Nu är det klart att gruppen flyttar till toppmoderna lokaler hos AMF Fastigheter i Urban Escape i centrala huvudstaden.

Ambitionen för Kindred är att fördubbla antalet medarbetare inom de kommande åren.

– Det är oerhört spännande att äntligen flytta in i nya lokaler mitt i Stockholm där vi kan fortsätta vår fantastiska tillväxtresa. Sedan starten för mer än 20 år sedan har det varit viktigt för oss att skapa en arbetsmiljö som reflekterar vår starka kultur och våra värderingar, säger Henrik Tjärnström, vd för Kindred Group.

Kindred har växt snabbt de senaste åren och sysselsätter idag cirka 1 500 personer globalt, varav cirka 350 personer arbetar i Stockholm.

[irp]

Kindred får ny adress i Sverige

Med den nuvarande tillväxttakten förväntar sig Kindred att antalet medarbetare i Stockholm ska fördubblas under de kommande åren.

– Vi befinner oss i en expansiv fas och de nya lokalerna tillåter oss att växa i en snabb takt. Flera hundra nya medarbetare ska rekryteras till Stockholmskontoret för att vara med och fortsätta utveckla Kindred till ett digitalt spelbolag i framkant av teknikutveckling och hållbarhet, menar Henrik Tjärnström, vd för Kindred Group.

Kindred flyttar in på två våningsplan på adress Regeringsgatan 29. Övriga hyresgäster i det nya ”tech-klustret” är bland andra EQT, Netlight och Microsoft.

Gå till Start