Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Quickspin ny associerad medlem i BOS

BOS har beslutat att anta spelbolaget Quickspin som associerad medlem. Bolaget har sin huvudsakliga verksamhet på Malta och i Sverige.

Spelföretaget, som är helägt av Playtech, är ett business-to-business-bolag som utvecklar och levererar spel till onlinespelmarknaden. Deras marknadspenetration bland onlinespelbolag som vänder sig direkt till kund är så gott som heltäckande.

– Vi är mycket glada över att hälsa Quickspin välkomna i vår medlemskrets. Bolaget är en del i den fantastiska framgångssagan med svenskgrundade spelbolag, säger Gustaf Hoffstedt, generalsekretare i BOS.

[irp]

18 medlemmar med Quickspin

Gustaf Hoffstedt fortsätter:

– Vi förstärker från BOS sida vår medlemskrets ytterligare med invalet av Quickspin och därmed har vi lejonparten av onlinespelbranschens spelutvecklare som medlemmar. Vi hoppas att det ska underlätta för samhällsaktörer i Sverige att enkelt kunna föra en dialog med branschen.

BOS har i dagsläget 18 medlemmar. Organisationen arbetar bland annat med frågor som Spelreglering, Spelnäringen, Onlinespelfrågor, Spelbeskattning, Spelansvar och Idrottens integritet.

Läs också: BOS antar ny etisk plattform – här är de 16 rubrikerna

Gå till Start