Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Unibet släpper sin VM-kampanj och lanserar nya sajten sportochspel

Idag lanserar Unibet sin VM-kampanj med två större varumärkesbyggande filmer. Filmerna handlar om att det går att spela på det mesta.

Utöver de två huvudfilmerna har man producerat sex unika reklamfilmer som visas utifrån olika scenarion i VM. Glenn Hysén spelar naturligtvis huvudrollen.

I filmerna får vi följa Glenn i vardagliga situationer där hans passion och stöd för det svenska landslaget samt Unibets erbjudanden inför varje match står i centrum.

– Vår målsättning är att vara så relevanta som möjligt under mästerskapet och alltid ge våra kunder uppdaterad kommunikation. Utöver filmerna spelas exempelvis även ett poddavsnitt in varje matchdag i samarbete med Football United samt att vi även spelar in radiospottarna under mästerskapet beroende på resultat och utfall, säger Dersim Sylwan, General Manager Sverige, Kindred Group.

Filmerna är producerade av NORD DDB.

[irp]

Lanserar sportochspel och uppdaterar sportboken

Unibet släpper även i dagarna sin nya innehållssajt spelochsport.se. På sajten kommer kunderna hitta dagligt VM-innehåll, experttips och krönikor från företagets ambassadörer.

Även Unibets sportbok uppdateras med en helt ny exklusiv VM-lobby. Unibet fokuserar på att paketera odds, statistik och specialspel till en sammanhållen användarupplevelse.

Spelbolaget satsar även stort i sociala medier genom konceptet ”Allt utom matchen”.

–”Allt utom matchen” är ett framtaget programkoncept som ska ge tittarna en alternativ och annorlunda inblick i sommarens stora mästerskap. Programmet kommer sändas på Facebook och Instagram, berättar Dersim Sylwan.

– Man kan lugnt säga att vi lägger en vertikal bombmatta av kommunikation under VM och att den röda tråden är passion, lokal relevans och uppdaterat innehåll som vi tror att våra spelare kommer ha nytta av.

Tidigare har Unibet lanserat kampanjen ”Världens bästa sommarjobb”.

Gå till Start