Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Paf inleder samarbete med 94-profilen Kennet Andersson

Paf har signat den före detta fotbollsspelaren Kennet Andersson som ny ambassadör. Under onsdagen besökte han Rålambshovsparken i Stockholm – för första gången sedan bronshjältarna togs emot av folket efter den makalösa VM-sommaren 1994.

Många minnen bubblade upp till ytan.

– VM -94 var en magisk upplevelse hela vägen och känslan sitter kvar, säger Kennet Andersson.

Orsaken till dagens besök i parken är filminspelning med det åländska spelbolaget Paf, som Kennet har inlett ett långsiktigt samarbete med.

Varför har du valt att samarbeta med Paf?

– Jag tycker att det är kul med spel och vadslagning. Jag fick en bra känsla av Paf och jag tror att vi kan göra mycket roligt tillsammans.

Den positiva känslan är ömsesidig.

– Det är en ära att få samarbeta med Kennet och han känns genuin på ett sätt som passar oss på Paf. Inför fotbolls-VM i sommar gör vi vår första kampanj med Kennet, säger Pafs marknadsdirektör Goran Ristic.

[irp]

Skänker pengar till välgörande ändamål

Paf har det senaste halvåret presenterat flera olika ambassadörer och profilsamarbeten. Bland annat så har Lasse Åberg och Lasse Holm utvecklat och lanserat internetspel tillsammans med spelbolaget.

– Eftersom Pafs överskott går till bra saker i samhället donerar även våra ambassadörer pengar till goda ändamål. Lasse Holm valde Ankarstiftelsen och Lasse Åberg Stiftelsen Hållbara hav, säger Pafs kommunikationsdirektör Anders Sims.

– Kennet har också gjort sitt val, men vi håller det hemligt tills vidare, avslutar Anders Sims.

Gå till Start