Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

LeoVegas tredubblar storleken på sitt svenska huvudkontor

LeoVegas mer än tredubblar storleken på sitt svenska huvudkontor och satsar ordentligt för att utöka sin tech- och produktorganisation i Stockholm.

Flytten förstärker enligt bolaget LeoVegas position som Sveriges ledande GameTech-bolag.

– Som en tidig julklapp till alla fantastiska medarbetare flyttar vi idag in i ett ”top of the line-kontor” fullt av energi. LeoVegas är en attraktiv arbetsgivare som kontinuerligt attraherar topptalang. Vår starka företagskultur och tillväxtresa bara fortsätter, säger Gustaf Hagman, Group CEO för LeoVegas.

Totalt sett har LeoVegas nu nära 4000 kvadratmeter i Sverige, vilket företaget menar är viktigt för att möjliggöra fortsatt rekrytering av tekniksektorns mest innovativa mobilspelsutvecklare.

[irp]

Luntmakargatan ger plats för många fler

Flytten möjliggör för LeoVegas att ha 300-350 utvecklare i Sverige mot dagens cirka 120. Den nya ytan i Stockholm har totalrenoverats för att möta LeoVegas högt ställda krav.

– Inspiration till det nya kontoret i Stockholm har hämtats från de stora casinohotellen i Las Vegas. Förutom en kreativ och dynamisk arbetsmiljö har kontoret flera ljusterapirum, det obligatoriska pingisbordet, och en Virtual Reality-hörna, meddelar bolaget.

Det nya kontoret ligger på Luntmakargatan 18 i centrala Stockholm.

Gå till Start