Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Douglas Murray ny ambassadör för Unibet

Unibet presenterar Douglas Murray som ny ambassadör. Den tidigare hockeystjärnan går rakt in i hetluften och finns på plats i samband med NHL-matcherna som spelas i Stockholm 10-11 november.

Douglas Murray debuterade i NHL säsongen 05/06. Han fick sitt stora genombrott för den svenska hockey-publiken i samband med VM 2008 i Kanada.

– Douglas Murray är en otroligt intressant person, han gjorde över 500 NHL-matcher och hans erfarenhet från världens bästa hockeyliga skiljer sig ganska mycket från våra andra tidigare stjärnor, säger Mikael Bogg, Sverigechef på Unibet.

Han fortsätter:

– Dessutom blir 2018 lite av ett ”hockey-år” med både OS och VM i Danmark, och med Douglas i laget kan vi erbjuda våra spelare något alldeles extra.

[irp]

Vill bli ”bli folklig på riktigt”

Totalt spelade Douglas Murray nio säsonger i NHL och drygt åtta av dem spenderades i San Jose Sharks.

– Det känns roligt att få möjligheten att dela med mig av mina erfarenheter och tankar om ishockey och NHL. Jag hoppas jag kommer kunna tackla rollen som ambassadör och förväntar mig en del tips från Glenn Hysén. Förhoppningsvis kan han också hjälpa mig att bli folklig på riktigt, säger Douglas Murray.

Karriären startade i Djurgården och som 17-åring åkte Douglas Murray till USA för att studera på High School. Därefter utbildade han sig till civilekonom på Cornell och blev samtidigt en av college-ligans bästa backar.

Han avslutade spelarkarriären i tyska Kölner Haie efter sejourer i Pittsburgh och Montreal.

En annan NHL-spelare som under året blivit spelbolagsambassadör är Leo Komarov, som har uppdrag för NordicBet.

Gå till Start