Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Bingo- och kenoprodukter tar plats i Mr Greens spelerbjudande

Mr Green breddar sitt spelerbjudande med bingo- och kenoprodukter. I somras introducerade spelbolaget “One Minute-Keno” och nu släpps en skräddarsydd bingoprodukt.

One Minute-Keno ger spelarna chansen att vinna över en miljon kronor varje minut, vilket enligt spelbolaget är unikt i sitt slag. Bingoprodukten erbjuder klassiska funktioner som 90, 80 och 75 bollar bingo, chattfunktionalitet mellan spelare och sidospel.

– Nummerspel är ett välkommet tillägg i vårt utbud. Det är särskilt viktigt eftersom de bygger ännu starkare varumärkeskännedom och attraherar nya kunder i Storbritannien som är en av våra viktigaste marknader, berättar Jesper Kärrbrink, vd på Mr Green.

Han fortsätter:

– Genom nummerspel kan vi nå en helt ny publik och ser fram emot att se hur både One-Minute Keno och vår bingoprodukt tas emot i Storbritannien och på andra marknader.

[irp]

Spelen uppdateras kontinuerligt

One Minute-Keno har hittills lanserats i Storbritannien och i Sverige. Bingoprodukten finns till att börja med i Storbritannien.

– Ett av våra främsta mål för vår bingoprodukt var att göra den så användarvänligt som möjligt samtidigt som vi ville behålla många av de funktioner som vi vet uppskattats av vana bingospelare, berättar Benedict McDonagh, Head of Gaming, på Mr Green.

– Vi kommer uppdatera båda dessa spännande produkter kontinuerligt baserat på våra spelares önskemål.

[irp]

Spelen utvecklas av CozyGames

Mr Greens keno- och bingoprodukter har utvecklats i samarbete med spelleverantören CozyGames.

– Vi på CozyGames är glada över möjligheten att få arbeta med Mr Green som är en av de mest kända online-speloperatörerna med ett fantastiskt varumärke som verkligen skiljer sig från sina konkurrenter, säger Sreeram Vanga, vd för CosyGames.

Både keno och bingo kommer att rullas ut på flera marknader under kommande månader, meddelar Mr Green.

Gå till Start