Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Stryktipset lanserar seniora rådgivare – ska hjälpa att pricka 13 rätt

Stryktipset lanserar initiativet ”Seniora rådgivare” med syfte att lyfta fram och synliggöra den kompetens som den äldre generationens fotbollsfantaster besitter. Huvudfigur för konceptet är expertkommentatorn Bosse Petersson.

De seniora rådgivarna kommer att engageras i olika sammanhang för att inspirera, engagera och hjälpa Stryktipsvänner i alla åldrar att sätta 13 rätt, beskriver Svenska Spel.

– Stryktipset ska stå för gemenskap. En gemenskap som är öppen för alla, som förenar människor och skapar givande möten oavsett ålder. Seniora rådgivare handlar om att belysa all den energi och outnyttjad potential som finns bland våra äldre och väldigt erfarna tippare, säger Johan Svensson, PR-ansvarig på Svenska Spel.

Tillsammans med de seniora rådgivarna vill Stryktipset sprida budskapet om att engelsk fotboll och lördagstraditionen är för alla – oavsett ålder. Det handlar om att skapa utbyten mellan generationer, bidra till gemenskapen och förena fotbollsentusiaster i hela Sverige.

– Att vara en senior rådgivare ser vi som ett hedersuppdrag och ett bevis på att man besitter en högt uppskattad kunskap och erfarenhet om engelsk fotboll som bara decennier av troget supporterskap för med sig, förklarar Johan Svensson.

[irp]

Vill sprida kunskap över generationsgränserna

Första seniora rådgivare i staben är expertkommentatorn Bosse Petersson.

– I yrkeslivet står ordet senior för något respektingivande. Ironiskt nog förändras innebörden ju äldre vi blir. Då heter det att man är passé eller ibland lite förbisedd.

– Med initiativet Seniora rådgivare vill vi sprida kunskap och erfarenhet över generationsgränserna genom att få fler personer, oavsett ålder, att uttrycka sin kärlek till engelsk fotboll, avslutar Bosse Petersson.

Gå till Start