Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Ulrik Sandebäck och Steven-Lee Holmdahl till Rekatochklart

Rekatochklart.com, en av de tidigaste och mest etablerade communities inom sportspel, värvar två framstående spelexperter. De erfarna spelskribenterna Ulrik Sandebäck och Steven-Lee Holmdahl blir sajtens nya profiler.

Ulrik Sandebäck har varit Aftonbladets ansikte utåt sedan tio år tillbaka inom spelrådgivning. Han är även flerfaldig vinnare av Tio Tidningars Tips.

I sin nya roll kommer Ulrik Sandebäck bjuda Rekatochklarts läsare på initierade analyser och speltips för en rad olika sporter och ligor med huvudfokus på fotboll och engelska Premier League.

– Jag är redo för en ny utmaning och det känns väldigt spännande att ge mig in helt i den digitala världen och Sveriges största bettingcommunity. Förhoppningsvis har jag något att tillföra en digital och yngre målgrupp, säger Ulrik Sandebäck.

[irp]

Värvar även Steven-Lee Holmdahl

Spelsajtens andra nyförvärv är Steven-Lee Holmdahl, även han med bakgrund hos Aftonbladet. Han blir ny golfexpert på Rekatochklart.com och ska erbjuda speltips och analyser inför de största turneringarna på PGA- och Europatouren.

Steven-Lee Holmdahl figurerade redan 2013 i en personlig intervju med The Gambler Magazine.

På frågan hur hans analys- och spelprocess såg ut svarade han:

– Först och främst sätter jag alltid egna odds på de matcher jag är intresserad av. Sedan bockar jag av punkt för punkt och om det sen visar sig att ett eller flera bolag ligger över min egen värdering så ”kliver jag in”.

[irp]

Satsar inför omregleringen

Rekatochklart.com nominerades nyligen som en av marknadens bästa sportaffiliates inför EGR Awards i London 26 oktober.

– Vi ser optimistiskt på framtiden och en omreglering av den svenska spelmarknaden kommer innebära många nya intressanta möjligheter, säger Jens Carlsson, medgrundare av Rekatochklart.com.

Han fortsätter:

– Vi har precis lanserat en ny sajt och är stolta över att kunna knyta till oss två så meriterade personer som Ulrik och Steven-Lee och därmed ytterligare stärka vårt erbjudande gentemot våra läsare.

Gå till Start