Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Mr Green lanserar Sportsbook 2.0 – som ska hjälpa spelarna

Mr Green är spelbolaget som inte vilar på lagrarna. De som tror att de är ett vanligt online casino har helt fel. Sedan affärsstrategin ”Mr Green 2.0” presenterades år 2016 har nyhetsflödet varit konstant, och fler nyheter är på gång.

Spelbolagets koncept bygger på de fem hörnstenarna varumärke, spelupplevelse, produktutbud, geografisk expansion samt att vara ledande aktör inom hållbarhet och Green Gaming (ansvarsfullt spelande).

Inom Green Gaming lanserades nyligen det predikativa verktyget för ansvarsfullt spelande.

Spelutredningens förslag innehåller bland annat flera obligatoriska spelansvarsåtgärder, så Mr Green är väl förberedda inför den kommande licenserade spelmarknaden i Sverige. Och redan nu är det dags för nya landvinningar.

Sportsbook 2.0 ska hjälpa spelarna

Den nya sportboken ”Sportsbook 2.0” är en så kallad smart sportsbok, som utvecklats tillsammans med Betterlogic och som tagits fram för att underlätta för spelare att göra klokare val. Ju mer infomation som spelaren har access till, desto större kunskap och förståelse och därmed skarpare spel.

Funktionen kallas ”Bet Assist” och tar varje vecka fram ca 17 000 fakta som hjälp att placera rätt spel i rätt tid.

– Mr Green har sannolikt den första sportboken som verkligen försöker hjälpa kunderna att spela smartare, säger Per Norman, vd för Mr Green & Co.

Förutom smartare spel, utvecklas även sportsbokens design och navigation.

Mr Greens nya sportbok ska hjälpa spelarna.

Lanserar ”Combi Spin Football” och ”Instant Tennis”

För alla som sörjer att karriären som fotbollsproffs verkar vara ett passerat kapitel öppnas nya möjligheter med Mr Green som aktör. Åtminstone som proffs på fotbollsbetting. Bettingen tas till helt nya nivåer med funktionen ”Combi Spin Football”. En funktion som hjälper till att hitta exakt det odds spelaren vill ha. Oddset skräddarsys alltså efter personliga preferenser.

En annan funktion är Instant Tennis, där spelarna kan satsa på varje poäng i realtid. Förmodligen det snabbaste tennisspelet på marknaden som tillsammans med den vassa visualiseringen erbjuder en unik kombination.

Funktionen är i första hand byggd för mobila användare.

Att satsa mobilt ligger helt rätt i tiden när spel på mobiltelefoner och surfplattor ökar konstant, samtidigt som spel i spelbutiker och via dator minskar. Redan under 2015 gick det mobila spelande om datorspelande enligt Lotteriinspektionen.

Lanseras i Sverige under hösten

Den som väntar på något gott, behöver inte vänta länge. Sportsbook 2.0 finns inom kort i en enhet nära dig. Första tjing får fotbollens förlovade land Storbritannien och Irland.

Och under hösten 2017 rullas den nya sportboken ut till oss svenska spelare.

Gå till Start