Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Catena Media uppdaterar produktportföljen – flaggskepp sjösätts på nya marknader

Catena Media meddelar att bolaget tar nästa steg i att förnya den befintliga produktportföljen. Företaget uppdaterar innehållet i Livebetting.se och lanserar bolagets flaggskepp, AskGamblers.com, på nya marknader och språk.

Under hösten ska Livebetting.se uppdateras med nytt innehåll, bland annat i sajtens livestreamingfunktion. Sportprofilen Sladjan Osmanagic kommer i sändningarna ge sina bästa tips inför och under pågående matcher.

– Vi går mot en spännande höst och fortsätter se god tillväxt samt en hög efterfrågan, även på våra nya marknader. Vi följer en tydlig strategi med målet att vara marknadsledande och erbjuda de bästa produkterna, säger Robert Andersson, vd på Catena Media.

[irp]

”Flaggskepp” sjösätts på nya marknader

Catena Media meddelar även att man flyttat sitt huvudkontor på Malta till nya lokaler, som kommer möjliggöra enklare rekrytering, fortsatt tillväxt och ökad produktivitet.

Även AskGamblers.com ska uppdateras. Sajten, som av Catena Media själva beskrivs som företagets ”flagskepp”, lanseras på nya marknader och språk.

– Webbportalen, som är en av de mest välbesökta för spelarrecensioner och rankningar av onlinecasinon, förvärvades under 2016 och har sedan dess haft en mycket positiv utveckling i Catena Medias regi, meddelar spelbolaget.

AskGamblers.com har vid ett flertal tillfällen blivit utsedd till ”best affiliate site” vid iGB Affiliate Awards.

Gå till Start