Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Fredde Granberg och Björn Carlberg ska referera virtuella hästar

För att marknadsföra spel på virtuella hästar lanserar ATG webb-tv-programmet “Klackspark”, där medieprofilerna Fredde Granberg och Björn Carlberg ska kommentera loppen på improvisation.

Konceptet är enligt ATG en del i spelbolagets satsning att skapa Sveriges mest engagerande mötesplats för spel.

– En av de populäraste tiderna att spela Virtuell Racing är på onsdagar direkt efter våra V86-sändningar. Därför satsar vi nu på att bjuda spelarna på något extra under denna tid, berättar Peter Ågren, produktansvarig för Virtuell RacingATG.

Han fortsätter:

Klackspark blir ett avslappnat och underhållande liveprogram som bjuder på en stor portion humor.

[irp]

Programmet är helt improviserat

Under 40 intensiva minuter levererar programledarna Fredde Granberg och Björn Carlberg en kavalkad av sportreferat, anekdoter och intervjuer – allting helt improviserat.

Fredde Granberg har en lång karriär bakom sig som skådespelare, manusförfattare och regissör. Björn Carlberg är upphovsman till dockserien Kjell.

–  Eftersom det inte finns något färdigt manus kan det hända lite vad som helst när vi sätter oss i studion, men det är samtidigt en rolig utmaning att arbeta med improvisation på det här sättet. Det blir spännande att se vad som händer, berättar Fredde Granberg.

Programmet sänds live på atg.se/vr och har premiär onsdagen 25 januari kl 22.00.

Avslutningsvis vill The Gambler Magazine tydliggöra den vanligt förekommande missuppfattningen att Fredde Granberg skulle vara som mest känd som “Ragge” i kultserien Ronny och Ragge (1991-1993), när han i själva verket gjort störst avtryck som “Lill-Snorre” i Hem till Midgård (2003).

[irp]

Gå till Start