Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Folkspel inleder samarbete med Svenska Golfförbundet

Folkspel är ny partner till Svenska Golfförbundet. Samarbetet innebär bland annat att golfklubbar runt om i landet har möjlighet att tjäna en hacka genom att sälja Sverigelotten.

Det nya samarbetet grundar sig, enligt offentliggörandet, i ett gemensamt intresse av att utveckla golfsporten och ge Sveriges golfklubbar möjlighet att på ett enkelt sätt öka klubbens intäkter.

– Vi har genererat otroliga 16,1 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 25 år som vi har verkat. Nu är vi glada över att inleda ett samarbete med Svenska Golfförbundet för att nå ut till golfklubbarna, säger Folkspels försäljningschef Johan Lindqvist.

Han fortsätter:

– Vi är övertygade om att klubbarna genom Sverigelotten kan öka sina intäkter betydligt.

Allt överskott från Folkspels försäljning går tillbaka till föreningslivet.

[irp]

Tjänar ungefär en tia per lott

Golfklubbarna får behålla 8–11 kronor per såld lott att återinvestera i verksamheten.

– Det känns helt naturligt att inleda ett samarbete med Folkspel, säger Svenska Golfförbundets marknadschef Anders Dalered.

Han utvecklar:

– Med hjälp av Sverigelotten kan klubben stärka kassan och samtidigt skapa spänning för medlemmar och gäster. En bra kombination, avslutar Anders Dalered.

Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation som har 74 riksorganisationer, inklusive Riksidrottsförbundet, som medlemmar. Mest känd av Folkspels spelprodukter är sannolikt Bingolotto.

Gå till Start