Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

The Gambler Magazine startar LinkedIn-grupp

För att öka möjligheterna till interaktion tar The Gambler Magazine steget till LinkedIn. Syftet är att öka diskussionsgraden, sprida spelbranschen och skapa än mer gemensamt värde.

– Sedan starten av The Gambler Magazine har jag funderat på vad som saknas, och ett av svaren är interaktion, berättar Magnus Berglund, initiativtagare till sajten.

Han fortsätter:

– Låt oss kommentera, diskutera och i någon mån även debattera nyheter och händelser som rör spel och spelbranschen. Sedan hoppas jag förstås att du som läsare lär känna andra och ökar ditt kontaktnät i branschen.

Fler nyheter är planerade

Gruppen på LinkedIn administreras sparsamt, med hopp om att sunt förnuft och god ton skall råda även utan drösvis av pekpinnar eller massutkastningar.

– Fler nyheter kring The Gambler Magazine är planerade under vintern och till kommande år. Ett sätt att känna av intresset är att se hur den här gruppen faller ut, avslutar Magnus Berglund.

The Gambler Magazine finns sedan tidigare som hemsida, nyhetsbrev, frukostevent samt på Twitter och Facebook.

Länk: Gå med i den nya gruppen här!

Vill du samarbeta med The Gambler Magazine – eller har du en idé på hur sajten kan bli (ännu) bättre? Hör gärna av dig via e-post eller kontakt.

Gå till Start