Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Kambi förlänger med offensivt 32Red

Sportboksleverantören Kambi, med Unibet-grundaren Anders Ström som grundare, storägare och styrelsemedlem, förlänger samarbetet med 32Red. Det första avtalet skrevs i april 2014 och efter två lyckade år utvidgar man nu samarbetet.

Nylien har LeoVegas rullat ut sin satsning på sport och även Mr Green planerar att lansera sina sportspelsprodukter under sommaren. Kambi är leverantör till bägge dessa.

Stolta över det förnyade förtroendet

Kristian Nylén, vd för Kambi Group plc, kommenterade:

– Vi har verkligen tyckt om att arbeta med 32Red de senaste två åren och är stolta över att operatören nu väljer att förlänga samarbetet med oss, kommenterade Kristian Nylén, vd för Kambi Group.

Han fortsatte:

– 32Red planerar att investera mer i marknadsföring av sin sportbok och vi ser stor potential i fortsättningen av vårt samarbete. 32 Red är en av flera av våra samarbetspartners som finns på eGr:s lista över de 50 starkaste spelbolagen, avslutar Kristian Nylén.

”Vi fortsätter öka vår marknadsföringsbudget”

Ed Ware, vd för 32Red, är även han glad över det förlängda samarbetet.

– Jag är glad över att få fortsätta arbeta med Kambi för att tillsammans skapa en spännande vadslagningsupplevelse. De senaste två åren med Kambi har varit ovärderliga för vår tillväxt inom sportspel.

Även Ed Ware bekräftar att spelbolaget ska satsa mer på sin sportbok.

– Vi fortsätter öka vår marknadsföringsbudget och ser positivt på de tillväxtmöjligheter som marknaden ger oss, avslutar han.

Kambi är listade på Stockholmsbörsen och har Anders Ström, grundare av Unibet, som storägare och styrelsemedlem.

Gå till Start