Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

NordicBet satsar på Sveriges största EM-tips

NordicBet lanserar idag sin EM-kampanj där spelbolaget ska utse Sveriges bästa tippare genom ett traditionellt EM-tips. I spelet kan deltagarna bland annat skapa grupper för att utmana vänner och kollegor. 

Att arrangera tipstävlingar inför stora idrottsmästerskap är något som vart och vartannat kompisgäng brukar göra. Och enligt Lotteriinspektionen är det tillåtet så länge gruppen är liten och bestämd på förhand.

– Förutsatt att ditt tips inte riktar sig till allmänheten går det bra att, utan tillstånd anordna ett lotteri, till exempel i form av en tipsrad, beskriver myndigheten.

Man fortsätter:

– Gruppen du riktar dig till måste dock vara liten och bestämd på förhand och du får inte bjuda in utomstående att delta.

NordicBet, som inte lyder under den svenska lotterilagen, lanserar idag sin EM-kampanj där man siktar på Sveriges största EM-tips.

– Vi på NordicBet älskar fotboll och det är få saker som slår ett stort mästerskap. Med vårt EM-tips hoppas vi höja och förbättra EM-upplevelsen för ännu fler säger Dennis Kjellin på NordicBet.

Tävlingen avgörs på emtips2016.se.

Priset till ett värde av 400 000 kronor

Tipset är helt kostnadsfritt och man kan starta såväl privata som offentliga ligor. Poäng fördelas utifrån rätt antal tippade mål för ett eller bägge lagen samt vem som vinner matchen.

I den stora nationella tävlingen kan man vinna priser till ett totalt värde av cirka 400 000 kronor med bland annat ett VIP-paket till finalen i Frankrike bland priserna.

NordicBet adderar priser till alla egna ligor som innehåller över 19 spelare.

Gå till Start