Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Betsson auktionerar ut EM-upplevelse till förmån för Röda Korset

Betsson startar idag en auktion där högstbjudande ropar hem en exklusiv paketresa till fotbolls-EM i Frankrike. I paketet ingår bland annat två platser till Betssons helt egna supporterflygplan som enligt spelbolaget ska ta hundratalet svenska fotbollssupportrar till mästerskapet. Alla auktionsintäkter går oavkortat till Röda Korset.

Den 10 juni startar sommarens stora sportevenemang i Frankrike. Betsson kommer inför Sveriges sista gruppspelsmatch den 22 juni flyga ner ett helt supporterplan med syfte att stötta Sverige i matchen mot Belgien.

I samarbete med Tradera har Betsson startat en auktion där högstbjudande får följa med på planet. Alla intäkter går till Svenska Röda Korsets katastrofhjälp.

– Tillsammans med Tradera gör vi det möjligt för hela Sverige att buda på en exklusiv fotbollsupplevelse som samtidigt bidrar till Röda Korsets viktiga arbete. Auktionsvinnaren får möjlighet att flyga ner till Frankrike med hundratals andra fotbollsälskare och vi hoppas att de kommer att bjudas på en oförglömlig EM-upplevelse, säger Raúl Valencia López, varumärkesansvarig Betsson Sverige.

Upplevelsepaket för en god sak

Utöver möjligheten att se Sveriges sista gruppspelsmatch mot Belgien på Stade de Nice ingår även två hotellnätter på fyrstjärniga Hotel Le Mérdien i Nice.

– Det här är ett paket för alla som älskar fotboll och samtidigt vill bidra till en god sak. Det känns kul att kunna stå värd för Betssons unika auktion som går till välgörande ändamål, säger Marcus Almen, Brand Manager Tradera.

Gå till Start