Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Betsafe har byggt lägenhet för sport- och spelälskaren

Betsafe har byggt “den ultimata lägenheten för sportentusiaster” mitt i centrala Stockholm. I sociala medier har spelbolaget frågat vad som är viktigt när man följer sport på teve med sina vänner och därefter designat en lägenhet utifrån det. Resultatet? 175 kvadratmeter sportoas som nu finns att hyra på Airbnb.

Lägenheten har det mesta som är viktigt för en dag i soffan. Vardagsrummet har tre stora tv-apparater och ett ljudsystem från Sonos som ger ljud i världsklass i hela lägenheten.

Det kommer inte att gå någon nöd på de som får bo i lägenheten. Den är nämligen utrustad med kylskåp full av förfriskningar, en ”Burgerphone” som levererar Stockholm bästa hamburgare på nolltid, och fyra sängar om man måste ta igen sig.

– Vår ambition är att ge Betsafe ett fysiskt hem. För oss själva, men framförallt för våra kunder och därför har det varit viktigt för oss att få deras inspel på lägenheten, berättar Alex Zachrisson på Betsafe.

Han fortsätter:

– Betsafe har ett väldigt starkt Community, men traditionellt sett har vi i stort sett bara mött våra kunder digitalt. The Betsafe Apartment ger oss möjligheten att träffa dem fysiskt. Vi ser fram emot att få välkomna sportintresserade hem till oss och ägna sig åt det vi gillar bästa; att titta på sport.

“Burgerphone” och målknapp

Skulle man behöva avlägsna sig mitt under matchen kan man göra det utan att missa en sekund av all action tack vare en 32 tums tv på toaletten. Lägenheten är också utrustad med ett specialbyggt konferensbord där ett roulettbord är nedsvarvat, tv-spel och en hel del unika och signerade sportprylar.

Det kommer inte att gå någon nöd på de som får bo i lägenheten. Den är nämligen utrustad med kylskåp full av förfriskningar, en ”Burgerphone” som levererar Stockholm bästa hamburgare på nolltid, och fyra sängar om man måste ta igen sig.

Vidare har vardagsrummet en Målknapp, som endast får användas när ”rätt” lag gör mål. Skulle någon trycka på knappen utlöses sirener och konfetti – det vill säga ett rejält målfirande, precis som om man ser fotboll live, bara lite skönare soffor och mindre kö till toaletterna.

– Lägenheten är ett manifest över varumärket Betsafe och vårt kommunikationskoncept No Bullshit Betting. Den är designad för alla som älskar sport, säger Alex Zachrisson.

Lägenheten går att hyra via AirBnB och kommer även att finnas tillgänglig att vinna via Betsafes hemsida.

Mer information och länkar:

Annonsen på AirBnB: https://www.airbnb.se/rooms/12139621

Gå till Start