Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Pokerförbundet startar rankingserie för nätpoker

Svenska Pokerförbundet startar, tillsammans med NordicBet, en ny rankingserie för nätpoker. Under en rad söndagskvällar kan medlemmarna samla poäng och klättra på rankingen, samt vinna startplatser till en pokerturnering i Tallinn.

– Efter besvikelsen med förra årets online-SM så har förbundet beslutat att lansera en egen onlineserie för att få upp intresset för att utöva vår sport även online, skriver Svenska Pokerförbundet.

Turneringen ska spelas varje söndag fram till och med den 17:e april hos samarbetspartnern NordicBet. Inköpet är 11 Euro per deltävling och start är kl. 19:00.

Chans att vinna pokerresa

De sex bäst placerade spelarna i varje turnering tilldelas extrapoäng beroende på placering, men alla deltagare garanteras även 2 poäng som grund.

– Efter dessa sju söndagar kommer det följande söndag (den 24:e april) arrangeras en freeroll där vinnaren får ett superweekendpaket från Nordicbet (värde €1400) till deras turnering i Tallinn den 4-8 maj, delger Svenska Pokerförbundet.

För att kunna ta del av priserna i rankingserien måste man vara medlem i Svenska Pokerförbundet och medlemskapet måste vara löst senast en vecka efter det att man spelat sitt första event.

Poängen för topp 6 utdelas enligt nedan:

1.                                        15 poäng
2.                                       12 poäng
3.                                       10 poäng
4.                                         8 poäng
5.                                         5 poäng
6.                                         3 poäng

Gå till Start