Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Snart kan du lägga röststyrda spel hos Unibet

Nästa gång du uppdaterar Unibets mobilapplikation kommer du kunna röststyra dina spel. Tjänsten är fortfarande i experimentstadiet, men ska enligt spelbolaget höja upplevelsen för de kunder som vill krydda sina livespel med något extra.

Unibets spelapplikation finns sedan tidigare tillgänglig i Apple Watch och röststyrningen ska ske nu ske med hjälp av Apples Siri-teknik.

En stark gissning från The Gambler Magazines sida är att spelbolaget vill testa nya innovationer för att snabbt kunna växla upp de som tar fart hos kunderna – och på så sätt sträva efter att ligga i digital framkant.

Huruvida målgruppen är mogen nog att göra köp (läs: lägga spel) via röststyrning blir intressant att följa.

Tagit bort insättningsavgiften

En annan av spelbolagets senare nyheter är att man nyligen tog bort insättningsavgiften, som var på 2,5 procent av varje insatt belopp.

– I strävan efter att vara det bästa spelbolaget på marknaden måste man lyssna på sina kunder. Det har vi gjort och har därför tagit bort insättningsavgiften för alla våra svenska spelare, skriver spelbolaget i ett informationsutskick.

Man fortsatte:

– Det betyder att du från och med nu betalar 0 kronor extra varje gång du gör en insättning till ditt spelkonto. Ändringen kommer efter återkoppling från våra kunder.

Unibet har ännu inte meddelat när funktionen med röststyrda spel släpps till svenska mobilanvändare.

Gå till Start