Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Samarbete med Wembley ska levandegöra LeoVegas

LeoVegas fortsätter sin marknadsoffensiv och har tecknat ett sponsoravtal med SSE Arena Wembley. Partnerskapet innehåller bland annat exponeringslösningar och biljettpaket till multiarenans evenemang.

Shenaly Amin, landschef för LeoVegas UK, kommenterade samarbetet:

– Den ikoniska platsen har varit värd för några av de mest efterfrågade evenemangen i Storbritannien och upplevelserna som skapas vid de här tillfällena passar LeoVegas varumärke perfekt.

Avtalet ger LeoVegas bland annat rätt att exponeras på arenans LED-skärmar och -skyltar vid sex tillfällen per timme vid evenemang. Systemet gäller både inne i arenan och ut mot allmänheten.

– Det är en perfekt plats att exponera LeoVegas varumärke för en ny publik, vilket varit en återkommande målsättning sedan vi lanserade i Storbritannien för två år sedan, avslutar Shenaly Amin.

SSE Arena är en multiarena med kapacitet på omkring 13 000 åskådare/besökare. Den ligger ett stenkast från fotbollsstadion Wembley Stadium.

Även rugby och Premier League

Via ett annat samarbete kommer LeoVegas marknadsföra sig i samband med rugbymatcher inom RBS Six Nations samt vid fyra kvarstående matcher i engelska Premier League (fotboll).

Initiativen bör ses som ett led för spelbolaget att positionera sin nya satsning på sportspel, genom samarbetet med Kambi.

Sponsringen av SSE Arena gäller till att börja med året ut.

Gå till Start