Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Christian Olsson till Betssons webb-tv-satsning

Betsson fortsätter sin satsning ”Äkta Hjältar” och värvar Christian Olsson som ytterligare en idrottsprofil. Sedan tidigare finns Sanna Kallur, Hanna Ljungberg och George Scott med som ambassadörer för projektet.

Christian Olsson är en av Sverige mest framgångsrika friidrottare och har bland annat plockat hem ett OS-guld, tre VM-guld, tre EM-guld och sju SM-guld. Nu blir han ny ambassadör för ”Äkta Hjältar”, där Sanna Kallur, Hanna Ljungberg och George Scott sedan tidigare finns med.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Christian Olsson som vår fjärde ambassadör för Äkta Hjältar. Han har en lång och imponerande karriär bakom sig och nu får vi möjlighet att tillsammans med honom uppmärksamma fler personerna som sliter i det tysta för att skapa ytterligare svenska friidrottsframgångar, säger Robin Olenius PR-chef på Betsson.

Överraskar eldsjälar

I egenskap av ambassadör besöker Christian hjältar från Täby och Akalla. Alla besök kommer som en överraskning för personerna och skildras i webb-TV-serien ”Äkta hjältar”.

– För en del personer kan idrotten förändra livet och vara vägen in i ett nytt samhälle, till ett nytt språk och bättre skolresultat, berättar Christian Olsson.

Han fortsätter:

– Jag är glad över att Betsson givit mig möjligheten att uppmärksamma personer som ger av sig själva och sin energi för att andra ska kunna utvecklas och nå framgång. Tillsammans kommer vi att hylla två hjältar som jobbar för att ungdomar ska upptäcka sin talang och en väg till bättre självförtroende, säger Christian Olsson.

Initiativet är en del av en långsiktig satsning från Betsson och serien fortsätter med nya sportprofiler som ska hylla, uppmärksamma och belöna hjältar runt om i landet.

“Äkta hjältar” som hyllas av Christian Olsson

Mårten Westberg är engagerad i Akalla RUN. Med sitt engagemang vill han få fler ungdomar med invandrarbakgrund att börja idrotta.

Christian besöker Täby Friidrott för att hylla hjälten Åke Jernberg som varit aktiv i klubben i hela 35 år. Genom åren har han tränat friidrottare som tagit över 1 000 SM-medaljer.

Gå till Start