Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Boxing Day Banger – julkorven från Stryktipset

Hipster eller tipster? Nu kan både julbordet och Boxing Day helgarderas. Svenska Spel välkomnar “Boxing Day Banger” som är en hyllning från korvmästarna Taylors & Jones till alla som älskar Stryktipset och fotbollen på annandagen.

Annandagen är helig för alla fotbollsälskare och för att fira Boxing Day riktigt ordentligt lanserar Stryktipset, i samarbete med Taylors & Jones, en specialkorv.

– Den klassiska Bangern är en stolt engelsk mattradition. I vår tribute till fotbollen på annandagen och det svenska julbordet finns nu the Boxing Day Banger, berättar Gareth Jones, korvmästare på Taylors & Jones.

Bakom kampanjen står Svenska Spels Stryktipset, som i augusti lanserade ett engelskt gräs tillsammans med Granngården.

– Ett vinnande julbord liksom ett vinnande stryktipsspel kräver sitt hantverk. I år inträffar annandagen på en stryktipslördag till glädje för våra 800 000 tippare som varje år spelar på Stryktipset, berättar Monica Sandström, kommunikationsansvarig för Stryktipset.

Hon fortsätter:

– Med en egen Boxing Day Banger som passar lika bra på julbordet som framför fotbollen på annandagen är festen given.

Receptet är framtaget av korvmakarna Gareth Jones och David Taylor från Taylors & Jones. Korven säljs i butik på Hantverkargatan och i Hötorgshallen i Stockholm, samt serveras på “Taylors & Jones with the Twist” i Hornstull.

Gå till Start