Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Oddsen: Här är platserna som får en vit jul

juloddsen

Med drygt en vecka kvar till julafton pekar oddsen från Unibet på att det i stora delar av landet blir en grön jul. Söder om Mora är det favoritodds på barmark. Men, skulle vädret svänga och trotsa oddsen finns pengar att tjäna. En vit jul i Stockholm ger just nu tolv gånger pengarna.

 Unibet har oddssatt 20 städer, från Malmö i söder till Haparanda i norr, och chanserna för att dessa städer ska få en vit jul.

– De senaste åren har vi haft några snörika jular, exempelvis 2010 då det låg snö i stora delar av landet. Men i år ser chanserna till en vit jul små ut, frånsett de norra delarna av Sverige, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Störst chans till att få fira en julafton med snö på backen har de som bor norr om Dalarna. Oddsen på en vit jul i Mora är just nu 1.85 på ja och 1.85 på nej.

Gå till Start