Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Spel lanserar nya svenskaspel.se

Svenska Spel gör om www.svenskaspel.se och släpper från och med 7 december stegvis in kunderna under de närmsta veckorna till den nya designen, samtidigt som man testar att allting fungerar. Den gamla hemsidan går fortfarande att nå om man skriver in adressen utan “www.” (dvs. svenskaspel.se).

nyasvs.se

I Utvecklingsbloggen berättar man:

– Året närmar sig sitt slut och vi kan äntligen öppna dörrarna till vår nya sajt. Många timmars arbete har lagts ner för att skapa en bra spelupplevelse till våra kunder och vi har gjort vårt bästa för att få med så mycket tankar och idéer från er som möjligt, skriver Björn Flodman.

Alla produkter och tjänster kan inte flyttas över till den nya hemsidan förrän den gamla är nedmonterad. Detta gäller bland annat Bingo och bolagsspel, som ett tag till endast kan spelas via “gamla” svenskaspel.se

Utvecklar efterhand

– Vi kommer släppa in våra kunder där stegvis de närmaste veckorna innan vi helt växlar över och släcker den gamla sajten, berättar Björn Flodman i bloggen. Det gör vi för att finslipa på sidor och tjänster, samtidigt som vi testar att allt fungerar som vi tänkt oss.

Den nya sajten nås på adressen http://www.svenskaspel.se.

Gå till Start