Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Tredje Drömvinsten i år gav drygt 111 miljoner

drömvinsten

Under lördagskvällens Lottodragning föll Drömvinsten ut på drygt 111 miljoner kronor. Drömvinnaren lämnade in sitt spel på svenskaspel.se och är hemmahörande i Västmanland och Västeråsområdet.

– Det här är den tredje Drömvinsten i år och det är ju helt fantastiskt! Nu ska det bli roligt att få ringa och gratulera den här vinnaren som faktiskt vunnit Sveriges tionde största Drömvinst, säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Vinsten en av de 10 största Drömvinsterna någonsin

Vinnaren lämnade in sina 8 Lottorader samt Joker på svenskaspel.se och totalsumman för sju rätt på Lotto 2 samt två rätta Jokernummer landade på 111 165 375 kronor, då det dessutom låg 25 miljoner extra i Drömvinstpotten. Det gör att kvällens vinst tar sig in på plats tio i topplistan för Drömvinsutfall i Sverige.

Drömvinnaren hade efter dragningen på Lotto 2 en vinst på 2 184 283 kronor att glädjas över men när de två sista Jokernumren också stämde blev det alltså en vinst på drygt 111 miljoner kronor. En annan Lottovinnare med sju rätt var dessutom bara ett enda Jokernummer ifrån att också pricka in två rätta Jokernummer vilket hade inneburit en delad Drömvinst. Nu inleder Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson jakten på kvällens Drömvinnare.

Tredje Drömvinsten i år

– Det här är den tredje Drömvinsten i år och det är ju helt fantastiskt! Det är alltid lika spännande och roligt när Drömvinsten faller ut. Jag ser verkligen fram emot att få ringa och gratulera då Drömvinstsamtalen alltid är något extra. Det är ju inte varje dag någon går och vinner drygt 111 miljoner kronor, hälsar en glad Pierre Jonsson.

Lördagens vinst är årets tredje Drömvinst. För fyra månader sedan föll Drömvinsten på drygt 159 miljoner kronor ut till en vinnare i Järfälla och det tog bara tre månader till innan den föll ut igen. Då till en ensam vinnare i Roslags-Kulla som kammade hem 99 miljoner kronor. Och ikväll, nästan på dagen en månad senare, föll Drömvinsten ut igen med en vinst på drygt 111 miljoner kronor till kvällens vinnare i Västeråsområdet.

Gå till Start