Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Så skulle oddsen vara om U21-laget mötte A-landslaget

I Facebookgruppen ”Alla vi som vill se U21-landslaget möta A-landslaget” skapades en diskussion om hur det skulle gå om U21-laget mötte A-landslaget. Svenska Spels oddssättare tog en titt på uppgiften och har nu värderat matchen i form av odds.

– De har trotsat ALLA odds. Skulle de göra det igen om det mötte A-landslaget? Varför inte – Sve vs SveU21: 1,37-4,40-7,50, fortsätter man.

De yttre förutsättningarna är också angivna:

– Tävlingsmatch med ordinarie lag och att matchen spelas på Friends Arena med den gula väggen som U21 stöd, skriver Oddset.

U21-laget skulle ha en liten chans

Johan Svensson på Svenska Spel utvecklar:

– Det kommer att bli en fajt. Våra oddssättare har satt oddsen till herrlandslagets favör (1,37–4,40–7,50), Zlatan är den stora skillnaden mellan lagen, säger Svenska Spels Johan Svensson till Sportbladet, och fortsätter:

– Mittfältet med Ekdal/Källström är tyngre efter 90 minuter trots Lewicki/Hiljemark i mittens rike. Den position vi är som mest tveksamma på är ytterbackarna efter den fina turnering som Ludwig Augustinsson och Victor Nilsson Lindelöf haft.

Gå till Start