Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

J-Södra fixade miljonvinst på Stryktipset

Fyra stryktipsrader med 13 rätt belönades i söndags med miljonvinst. Ett system på 81 rader hade lämnats in i Servicebutiken Kållered av ett kompisgäng på elva man. Vinsten blev 1 623 560 kronor.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick under onsdagseftermiddagen tag på den av vinnarna som lämnade in miljonsystemet.

– Det här passade bra! Tre av kompisarna gick på semester i måndags så det var glada toner, berättar vinnaren.

Miljonvinst i sista minuten

Kompisgänget lägger 200 kronor var och turas om att tippa. Den som sätter de säkra tecknena får fortsätta att tippa nästkommande vecka. Men omgången som resulterade i miljonutdelning blev spännande då en match avgjordes i sista minuten.

–  Vi tippade att Jönköping Södra skulle vinna över Assyriska på bortaplan. Den satt hårt inne för det var först i sista minuten det blev 2-3. Det var skönt!

Kompisgänget är vana tippare och det är inte första gången de fått 13 rätt på Stryktipset.

– Vi hade 13 rätt för två veckor sedan, men då gav det 31 000 kronor. Men det spelar ju ingen roll nu när det blev så bra utdelning i söndags. Hade Sverige hållit oavgjort mot England skulle vi vunnit över en halv miljon ytterligare för vi hade garderat denna match. Så kan det vara, vi kör vidare nästa vecka, avslutar vinnaren.

Stryktipparen i tipsgänget från Göteborg, önskar vara anonym.

Gå till Start