Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Så stor är Svenska Spels budget för Almedalen

Under årets upplaga av Almedalen arrangerar Svenska Spel seminarier med tema idrotten. Ett av de två tillfällena handlar om idrott och mänskliga rättigheter och det andra snuddar vid idrottens finansiering vid ett framtida licenssystem. Även Unibet arrangerar seminarier med liknande tema.
Svenska Spel arrangerar även ett eget mingel för ett hundratal inbjudna gäster som representerar allt från politik, näringsliv och spelbranschen.
– Svenska Spels verksamhet ligger på många sätt i skärningspunkten mellan politiken, civilsamhället och näringslivet som ju samlas i Visby denna vecka. Dessutom finns vårt huvudkontor i Visby och vi tycker det är självklart att vara på plats, säger Svenska Spels presschef Johan Tisell till Dagens Opinion.
Enligt Dagens Opinion uppgår Svenska Spels Almedalsbudget till cirka 350 000 kronor. I budgeten inkluderas bland annat resekostnader, kost och logi, annonsering, lokalhyra, teknik, mingel och arvode till moderatorer.
Gå till Start