Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ComeOn! startar viralsajt

I dagarna lanserade ComeOn! sin nya innehållsplattform, Sverigesschysstaste.se.
– Det känns ruskigt skoj att kunna bjuda våra följare på detta, säger Jonas Daag, Sverigechef på ComeOn!.

På Sverigesschysstaste.se kommer ComeOn! att dela med sig av roliga och tänkvärda klipp och texter. Men även egenproducerat innehåll och nyheter.

Sajten är en vidareutveckling på de nyhetsbloggar som företag använt sig av de senaste åren. Men också en möjlighet att öka engagemanget från och dialogen med Facebook-användarna.

– Det är helt enkelt ett sätt för att oss att ytterligare interagera med våra kunder, och alla andra för den delen. Det känns riktigt bra att kunna erbjuda följarna det här, säger Jonas Daag.

Han fortsätter:

– I stället för att bara trycka ut promotion delar vi med oss av material som vi själva gillar och uppskattar. Och som vi hoppas att våra följare också kan tycka om.

Sverigesschysstaste.se produceras av nyheter365.

– Vi är självklart otroligt glada för förtroendet. Vi startade ju ursprungligen Newsner för att visa hur vi kan hjälpa företag att lyckas på Facebook. Precis som Newsner på några veckor blev Sveriges största viralsajt är vårt mål att ComeOn! väldigt snart ska vara Sveriges dominerande spelsajt på Facebook, säger Johan Rikner, vd för nyheter365.

Gå till Start