Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Måns Zelmerlöw favorit i Melodifestivalens deltävling

På lördag är det dags för den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2015. Enligt spelbolaget Unibets odds blir det en promenadseger för Måns Zelmerlöw som just nu står i rekordlåga oddset 1.07 att kvalificera sig för final. Direkt till final tippas även debutanterna JTR ta sig.

– Det blir tredje gången gillt för Måns Zelmerlöw som artist i Melodifestivalen. Han har tidigare tagit sig långt i tävlingen med en tredje och fjärdeplats och vi tror att det blir succé även denna gång, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Deltävlingens andrahandsfavorit är pojkbandet JTR som slog igenom i tv-programmet X-Factor Australien 2013. Gruppen gör debut i Melodifestivalen och oddsen pekar på att det blir succé direkt. JTR att kvalificera sig för final spelas till oddset 2.00. Närmast att utmana om finalplatserna är Caroline Wennergren som står i oddset 3.25.

Jon Henrik Fjällgren som gjorde storartad debut i förra deltävlingen och tog sig direkt till final har seglat fram som oddsfavorit att vinna Melodifestivalen 2015. Ett spel på Jon Henrik Fjällgren som vinnare ger just nu 2.25 gånger pengarna.

Prm här.

Gå till Start