Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Lisa Nordén OS-satsar med Unibet

Spelbolaget Unibet har inlett ett exklusivt sponsoravtal med triathlonstjärnan Lisa Nordén. Lisa har tagit både OS-silver och VM-guld och har även belönats med Bragdguldet och Jerringpriset. Vid OS i London 2012 missade Lisa Nordén guldmedaljen med endast 9 tusendelar efter en stenhård spurtstrid. Nu satsar hon mot OS i Rio 2016, tillsammans med spelbolaget Unibet.

– Vi ser fram emot att få hjälpa Lisa på hennes resa mot Rio och vi är väldigt stolta över att Lisa vill göra sin OS-satsning tillsammans med oss. Samarbetet kommer att uppmärksammas redan under den kommande säsongens tävlingar, säger Claes Bergström, Sverigechef på Unibet.

Avtalet sträcker sig från januari 2015 till slutet av 2016 och Lisa själv är nöjd med valet av sponsor och samarbetspartner.

Lisa Nordén Unibet

– Jag ser verkligen fram emot OS i Rio och kommer att göra allt jag kan för att bärga guldmedaljen. På vägen dit blir det självklart en hel del tävlande. Inte minst hela VM-serien där det ska bli extra kul med deltävlingen i Stockholm i augusti. Samarbetet med Unibet blir en viktig del under hela min satsning mot Rio, säger Lisa Nordén.

Lisa Nordén kommer att synas i Unibets kommunikation i samtliga kanaler med start redan i år.

– Vårt samarbete med Lisa är ett ytterligare steg på vägen i vår ambition att vara en naturlig del av svensk idrott. Den svenska spelmarknaden kommer att förändras och vi ser fram emot den fortsatta utvecklingen tillsammans med Lisa som en del av Unibet-laget, säger Claes Bergström.

Sedan tidigare samarbetar Unibet med sportprofiler som skidåkarna Anna Haag och Emil Jönsson, UFC-stjärnan Alexander Gustafsson, simdrottningen Therese Alshammar, fotbollslegendarerna Glenn Hysén och Tomas Brolin samt NHL-spelaren Victor Hedman.

Gå till Start