Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

LI söker en handläggare för tillsyn av regelverket mot penningtvätt

Dina arbetsuppgifter som handläggare mot penningtvätt och finansiering av terrorism är att utöva tillsyn mot aktörerna på den svenska spelmarknaden. I arbetsuppgifterna ingår att planera och genomföra tillsynsaktiviteter, du ska hålla dig uppdaterad på förändringar i regelverket och medverka till att utveckla metoder för tillsyn. Tjänsten är på den Operativa avdelningen.

Sista ansökningsdag: 2015-01-07

Rekryteringen sker i samarbete med Experis Finance. Läs mer och sök jobbet här.

Tjänsten är ny och du kommer att inleda arbetet med att bygga upp processer och arbetsmetoder. Du kommer att ha mycket kontakt med aktörer som AB Svenska spel, Casino Cosmopol AB och AB Trav och Galopp m.fl. aktörer.

Vem är du?
Du ska ha en akademisk examen som jur. kand., ekonom eller statsvetare. Du ska ha erfarenhet från och kunskaper om regelverket mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Gärna med inriktning på tillsyn, eller annan yrkeserfarenhet inom penningtvättsområdet som Lotteriinspektionen bedömer som relevant för tjänsten. Det är meriterande med erfarenhet av tillsyn i statlig förvaltning och med erfarenhet av arbete inom spelmarknaden.

Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. Du ska även vara flexibel, utåtriktad och vid behov kunna prestera i högt tempo. För tjänsten krävs att du är en person som är självständig, drivande och har förmåga att bedriva verksamhetsutveckling. Det är också viktigt att du trivs med att växla mellan att arbeta självständigt och i grupp samt har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.
Tjänsten är på heltid och tills vidare med en sex månaders provanställning.

Placeringsort är Strängnäs.

Gå till Start