Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ComeOn! utropar Chelsea till Premier League-vinnare

ComeOn!:s spelanalytiker är övertygade om att inget lag kommer att kunna hota Jose Mourinhos mannar. Därför väljer man nu alltså att betala ut pengarna till alla kunder som satsat på Chelsea som Premier League-mästare.

– Vi ser ingen anledning till att låta kunderna vänta. Aldrig tidigare har det funnits en lika stor favorit att ta hem ligan vid den här tiden på året. Och jag tror det kommer dröja innan vi ser en så här stor favorit igen i den här ligan, säger Jonas Daag.

Oddsen talar sitt tydliga språk. Ett spel på Chelsea som mästare ger i dagsläget bara 1,16 gånger insatsen hos ComeOn!. Trots att laget faktiskt bara ligger 6 poäng före tvåan Southampton.

– Chelsea har dominerat redan från början och inte visat några som helst tendenser till att de inte ska lyckas hålla i det här. Och även om Ronald Koeman gjort ett kanonjobb med Southampton så är det väl ingen som tror att de på riktigt kommer kunna utmana om titeln?, säger Jonas Daag.

Chelsea är obesegrade hittills i ligan. Samtidigt har flera av lagets tuffaste konkurrenter inte riktigt lyckats leverera som förväntat.

– Det är en helt klart imponerande insats som London-laget har stått för. Vi kan bara gratulera alla spelare som satsat på Chelsea, säger Jonas Daag.

Gå till Start