Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Vem får den 100-miljonte pokerhanden?

Under december kommer Unibet att ha delat ut över 100 miljoner pokerhänder i sin nya pokerklient som lanserades tidigare i år. För att fira denna historiska milstolpe kommer Unibet att dela ut en miljon euro, över nio miljoner kronor, i olika specialpriser.

Hand nummer 100 miljoner blir en milstolpe i Unibets egna pokerklient. Detta vill Unibet ta fasta på genom att dela ut 101 så kallade milstolpepriser. Festen börjar vid hand nummer 95 miljoner och pågår fram till att 105 miljoner händer har delats ut.

Varje gång en spelare lyckas få hand nummer 100 000 i intervallet mellan 95 och 105 miljoner händer kommer dessa spelare att bli belönade. Dessutom finns det ytterligare prispengar att hämta genom att vinna med vissa händer.

Vi är mycket stolta över att vi kommer att nå 100 miljoner pokerhänder inom vårt första år med vår nya pokerklient. Vi tror att våra spelare kommer gilla alla specialpriser och även om det kan bli en riktigt svettig utbetalning så ser vi fram emot att dela ut priset när vi har nått 100 miljoner pokerhänder, säger Martin Stålros, pokerchef på Unibet.

Unibets nya pokerplattform har gått från klarhet till klarhet under hela 2014 och vunnit flera olika utmärkelser på vägen, bland annat EGR:s pris för innovation.

Gå till Start