Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Petter Johansson ny i ATG:s ledningsgrupp

Petter Johansson, Svensk Travsports sportchef, är ny medlem i ATGs ledningsgrupp.
– Petter har stor erfarenhet av både hästsporten och spelet på hästar och kommer att tillföra ytterligare kompetens till vår ledningsgrupp, säger Hasse Skarplöth, vd på ATG.

ATG, vars hela överskott tillfaller svensk trav- och galoppsport, har som mål att bli Nordens största och mest lönsamma spelbolag. För att nå dit kommer ATG att utveckla sitt erbjudande både mot existerande och nya kunder.

– ATGs ledningsgrupp har det senaste året fått en rad nya medlemmar som är ytterst kompetenta och affärsdrivande inom respektive område. Men det är viktigt att ATGs framtida resa också sker i samklang med sporten och därför är jag glad att Petter tackade ja till att ingå i vår ledningsgrupp, säger Hasse Skarplöth.

Petter Johansson, 37, blev 2013 sportchef på Svensk Travsport. Han kom då från tjänsten som sportchef på Färjestadstravet i Karlstad.

– Jag ser framemot att få bidra till arbetet i ATGs ledningsgrupp. Svensk Travsport har redan ett väldigt bra samarbete med ATG och med den här lösningen får vi möjlighet att tidigt få in ett sportperspektiv i beslutsprocessen, säger Petter Johansson.

Förutom Petter Johansson består ATGs ledningsgrupp av Hasse Skarplöth, vd, Sten Andersen, marknadschef, Patrik Brissman, informationschef, Magnus Lunner, säkerhetschef, Lotta Nilsson Viitala, ekonomichef, Annette Rådström, IT-chef, Sten Skiöld, personalchef, Per Tellander, affärsutvecklingschef, Katarina Widman, försäljningschef, och Erik Westberg, vd Kanal 75 AB.

Gå till Start